آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۷۴۳

 ترکیه اقدام آمریکا در تشکیل ارتشی در شمال سوریه را محکوم کرد

شورای امنیت ملی ترکیه ضمن محکوم کردن اقدام آمریکا در تشکیل نیرو‌های مرزی در شمال سوریه، خواستار خلع سلاح کرد‌های سوریه شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شورای امنیت ملی ترکیه شامگاه چهارشنبه در مورد تحولات اخیر در شمال سوریه تشکیل جلسه داد.

شورای امنیت ملی ترکیه که با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری این کشور تشکیل جلسه داده بود، اقدام آمریکا در تشکیل نیرو‌های مرزی در شمال سوریه را محکوم کرد.

ترکیه همچنین خواستار جمع آوری فوری همه تسلیحاتی شد که آمریکا در اختیار کرد‌های سوریه گذاشته است.

شورای امنیت ملی ترکیه تشکیل ارتش کردی با حمایت آمریکا را محکوم کرد و گفت که اینکه متحد ترکیه در ناتو اقدام به تسلیح «تروریست‌ها» در شمال سوریه کرده، تأسف برانگیز است.

ترکیه تهدید کرد که هرگز اجازه نخواهد داد تروریست‌ها موفق به تشکیل «ارتش» و کریدوری در امتداد مرز‌های جنوبی این کشور شوند.

شورای امنیت ملی ترکیه همچنین خواستار تمدید حالت فوق‌العاده در این کشور شد.

حالت فوق‌العاده بعد از کودتای نافرجام ترکیه در تاریخ ۱۵ ژوئیه سال میلادی گذشته و به درخواست دولت این کشور اعلام شد.

آمریکا یکشنبه این هفته اعلام کرد که به کمک کرد‌های سوریه، نیروی نظامی جدیدی در شمال شرق سوریه تشکیل خواهد داد که ۳۰ هزار نیرو خواهد داشت. (جزئیات بیشتر)

ترکیه با اعتراض به این اقدام آمریکا هشدار داده است که برای مقابله با هر تهدیدی علیه خود از سوی کردها، به ویژه در منطقه عفرین سوریه دست به اقدام نظامی خواهد زد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار